Sunday

Grab it now ..Enjoy Premium beautiful Rebate is back !!! Jimat



Special Promotion




Hurry up beautiful woman
Grab it now..

012.762 7654


5 SEBAB LELAKI SUKA WANITA KURUS



Sudah menjadi kelaziman, rata-rata kaum lelaki amat mengemari wanita yang bertubuh kurus dan seksi..Hal ini mungkin dipengaruhi oleh model iklan dan artis-artis wanita yang mempunyai bentuk badan kurus dan mengiurkan yang sering membuatkan lelaki sering berfantasi mengenai mereka..Menurut sebuah kaji selidik yang dijalankan baru-baru ini, telah terbukti bahawa sebahagian besar kaum lelaki suka pada wanita berbadan kurus dan dibawah ini merupakan alasan mereka.. 

1. Wanita Kurus Kelihatan Lebih Seksi 

Ketika anda melihat bahagian pinggang ke pinggul, seorang wanita yang kurus akan kelihatan mempunyai rupa ukuran badan (curve) yang sempurna. Semakin sempurna ukuran bentuk badan mereka, mereka akan terlihat lebih seksi. 

2. Wanita Kurus Kelihatan Lebih Seksi Dalam Soal Berpakaian. 

Wanita berbadan kurus akan kelihatan seksi dan mempunyai daya tarikan sensual yang kuat sekiranya mereka mengenakan pakaian yang sesuai. Kaum lelaki suka berdampingan dengan wanita kurus sekiranya wanita tersebut mempunyai payudara yang besar dan mempunyai pinggang yang kecil. 

3. Wanita Kurus Mudah Untuk Diangkat 

Kaum lelaki merasakan wanita berbadan kurus lebih mudah untuk diangkat atau didukung. Ini merupakan salah satu alasan utama kaum lelaki mengapa mereka lebih sukakan wanita kurus, berbanding wanita gemuk. 

4. Wanita Kurus Kelihatan Lebih Langsing. 

Terdapat garis perbezaan antara kurus dan langsing. Wanita yang kurus mempunyai berat badan yang kurang untuk mempamerkan aset mereka seperti payudara dan punggung, manakala, wanita yang langsing mempunyai badan yang sihat dan memiliki ukuran badan yang sempurna seperti seorang model. 

5. Wanita Kurus Lebih Fleksibel Di Tempat Tidur. 


Wanita kurus dan langsing mudah di atur ditempat tidur berbanding wanita gemuk. Jika anda inginkan wanita anda nampak mengancam di tempat tidur, cari lah wanita yang berbadan kurus. 








WANITA IDAMAN LELAKI 



PENYELESAIANNYA ... 

MILIKI PREMIUM BEAUTIFUL 

SHAPE YOUR SEXY BODY NOW



012.762 7654


Saturday

PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE vs CLASSIC







**credit to salha zain**



012.762 7654

PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE

Premium Beautiful Elegance



Inovasi Baru
  • Menawan dengan kontur badan yang memukau
  • Keselesaan dan kebolehubahan penuh dengan fabrik yang meregang 360°
  • Fabrik yang sangat bermutu tinggi membenarkan peredaran udara yang baik dan mengurangkan kepanasan
  • Selamat secara ergonomik di mana rekaan yang anggun dan inovatif dengan sinaran infra merah menggalakkan peredaran darah







Monday

let's enjoy special promotion & chase ur dreams !!

Hi gorgeous ladies...
Salam Ramadhan Al-Mubarak 1434H

Just wanna inform u guys with our special annoucement 

1. Special promotion - Premium Beautiful Corset 
 Best Corset Ever for body shaping
 Cover 70% Health 30%beauty
 Lifetime warranty



2. Dengan pembelian Premium Beautiful Corset anda berpeluang melancong ke GOLD COST AUSTRALIA....menarikkan...let's enjoy to tze max...



 Fully sponsor by company
 5 star treat
 bawa duit shopping je...
sape nak bagi free kan..jom fly together2...


3. Bonus RM4700 & Extra income
wow mmg spesial...dapat bonus sebelum raya...so macam2 boleh beli untuk persiapan hari raya...
disamping membantu keluarga dan ibu bapa...


This is the right time to start ur online bizz and to chase ur dreams n make it reality..
This bizz is so wonderful 
U wanna regret it at all

♥ Let's join GLAM as a GLAMPrenuers




i'm very sure it will become one of  ur  wonderful journey 



012.7627654

Friday

Lebaran yang indah...

Asssalam & hi all gorgeous ladies
lately ni suka sangat tengok fesyen2 baju yang cantik2
nak2 bila dah dekat dengan lebaran kan
macam 2 fesyen baju

paling mantap bila dikenakan dengan 
Premium Beautiful Corset
confirm nampak sangat kemas & cantik

jom bersama Lisa Surihani dengan fesyen lebaran dari Jovian Mandagie

Sangat2 sweet...

Suka dengan lisa yang sememangnya comelll









Cantikkan ...
dua2 sweet...
lisa & baju 

Lain2 fesyen boleh click di SINI 

XOXO


**pic credit to RotiKaya

Tuesday

Feeling2 Gorgeous di Aidilfitri

Dah readyke persiapan baju raya sempena nak raya ni..
tak lama lagi yer..pejam celik pejam celik sekejap jer

apa2 pun jangan lupa menunaikan ibadah puasa dengan sebaiknya beserta amalan2 di bulan Ramadhan nanti...

jomlah cuci2 mata dgn fesyen2 baju dari Jovian Mandagie from Zalora.Com











Cunkan....simple but elegent

Bergaya di Aidilfitri dengan fesyen2 dari Jovian Mandagie....
yang penting jgn lupa sempurnakan diri anda dengan 
premium beautiful corset ..
barulah body ada ummpphhh :)
tak nak lah ada nampak yang geleber2 tu ...

contact/whatsapp
012.762 7654


LinkWithin

-